Tiedotearkisto

Landeli Group avasi uuden biokaasua käyttävän energiakeskuksen ja keskittää toimintoja Huittisiin

Landeli Group Oy otti loppuvuonna 2022 tuotantokäyttöön Huittisten uudistetun energiakeskuksen. Tehtaan tarvitsema prosessihöyry tuotetaan nykyisin polttoöljyn sijaan biokaasulla, jota tuotetaan muun muassa elintarviketeollisuuden sivuvirroista, kiertotalouden hengessä.

Lue lisää

Tule valmistamaan aitoja makuja, joita suomalaiset rakastavat

Parhaista raaka-aineista perinteisillä menetelmillä valmistetut lihatuotteet tarvitsevat ammattitaitoiset tekijänsä ja unohtumattomat makumatkat tarvitsevat matkaoppaansa ja -myyjänsä. 

Katso avoimet työpaikat

Korpela astuu QR-aikaan

Uutuustuotteidemme pakkaukset tarjoilevat digitaalisen reseptisuosituksen.

Korpela parantaa asiakaskokemustaan lisäämällä jatkossa uutuustuotteisiinsa kaksiulottaiset viivakoodit. Kännykän kameralla kuvattava QR-koodi toimii siltana online- ja offline-maailman välillä ja Korpelan uudet tuotepakkaukset kantavatkin jatkossa siten aina mukanaan inspriroivan reseptisuosituksen. Ammattilaisten reseptit löytyvät myös Grillimestarit-ohjelman myötä Korpelan verkkosivuille avatusta reseptiarkistosta. Korpela on tunnettu vankasta ammattitaidosta ja korkealaatuisista raaka-aineista. Laadukkaat reseptimme auttavat kotikokkeja ottamaan tuosta raaka-aineesta kaiken irti.

Tiedote

Tuomitsemme jyrkästi Venäjän hyökkäyksen ja siitä seuranneet sotatoimet Ukrainassa. Ilmaisemme kaiken tukemme Ukrainalle ja sen kansalaisille.

Tuemme Landeli Groupissa sodan uhreja lahjoittamalla Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Haluamme toimia kaikessa työssämme arvojemme mukaisesti.

Lue koko tiedote

Puhtaamman ympäristön puolesta

- 100 % uusiutuvaa sähköä!

Landeli Group haluaa kantaa kortensa kekoon puhtaamman ympäristön puolesta. Elintarviketeollisuuteen liittyvä raaka-aineiden ja tuotteiden kuumentaminen ja jäähdyttäminen kuluttaa paljon energiaa. Landeli Group käyttää 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Sanojemme takeeksi voit tutustua ostamamme sähkön alkuperätodistuksiin materiaalipankissamme.

Alkuperätakuutodistus:
Veni Energia (.pdf)

Sähkön alkuperätodistus:
Lumme Energia Oy (.pdf)

Nakit muuttumisleikissä

– tutut lihaherkut nyt käyrinä!

Kotimaisesta lihasta valmistettu Lisäaineeton nakki ja Nitriititön nakki kokivat monta astetta paremman muodonmuutoksen. Perhearkea helpottavat tuotteet ovat paitsi kuorettomia myös käyriä. Nitriititön nakki on allergiatunnustuote.

Tutustu Lisäaineettomaan nakkiinTutustu Nitriitittömään nakkiin

Lihajaloste Korpela

siirtyy Landeli Groupin maukkaaseen lihatuoteperheeseen

Lihakonsernin koko kaksinkertaistuu, kun suomalainen Landeli Group ostaa satakuntalaisen perheyrityksen.

Lue lisää

Lisää vain Ylikypsä kylkipala,

niin juhlapöytä on valmis!

Ylikypsästä kylkipalasta saat helposti suussasulavan herkullisen possuaterian, jonka viimeistely onnistuu kummin vain – uunissa tai grillissä.

Tutustu tuotteeseen