Tiedote

Tuomitsemme jyrkästi Venäjän hyökkäyksen ja siitä seuranneet sotatoimet Ukrainassa. Ilmaisemme kaiken tukemme Ukrainalle ja sen kansalaisille.

Tuemme Landeli Groupissa sodan uhreja lahjoittamalla Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Haluamme toimia kaikessa työssämme arvojemme mukaisesti.

Tavoittelemme tänä vuonna 55 miljoonan euron liikevaihtoa, josta kaikki on kotimaan kauppaa. Tuotantomme sijaitsee Huittisissa, Liedossa ja Kankaanpäässä. Yhtiössämme työskentelee yli 200 työntekijää, ja emme hanki raaka- tai tarveaineita Venäjältä. Emme myy valmistamiamme tuotteitamme Venäjällä. Ostot teemme Suomesta ja muista EU-maista nyt ja tästä eteenpäin.

Haluamme oikaista mahdolliset virheelliset tiedot ja huhut Landeli Groupin Venäjän kytköksistä. Yhtiön enemmistöomistaja Sergei Medvedev on Suomen kansalainen, ja hänellä ei ole kaksoiskansalaisuutta. Yhtiön toinen omistaja on maltalainen yritys, jonka omistaa Maltan kansalainen.

Tässä maailman tilanteessa ihmisten on pidettävä yhtä, ja myös yritysten on kannettava vastuuta toiminnastaan, työntekijöistään ja asiakkaistaan. Me Landeli Groupissa jatkamme arvojemme mukaista työtä myös tässä vaikeassa tilanteessa, johon Ukrainan sota on vienyt koko Euroopan.