Porsaan lehtipihvi & maustevoit

Suomalaiset possupihvit parhaimmillaan

Lehtipihvi on klassikko ja Korpelalla teimme sen niin hyvin kuin mahdollista. Kotimainen laadukas liha ja perinteikkäät lisukkeet valkosipulivoi ja yrtti-persiljavoi on kokonaisuus, joka maistuu varmasti jokaisessa keittiössä. 

Tuotetiedot

Korpela-resepti by @chefwallin

Lehtipihviburger

(30 min, 2 kpl)

Ainekset:

  • 1 pkt Korpelan lehtipihvejä
  • 3 kananmunaa
  • 3 dl panko- tai korppujauhoja
  • 1 pieni punasipuli, siivutettuna
  • Kiinankaalia, siivutettuna
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl karkeaa sinappia
  • 1 limen kuori
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 hampurilaissämpylää

Valmistus

  1. Mausta lehtipihvit suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Riko kananmunat yhdelle lautaselle ja sekoita rakenne rikki. Laita jauhot toiselle lautaselle. Dippaa pihvi ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa. Paista reilussa voissa pannulla noin 3 minuuttia per puoli. Lehtipihvit voi valmistaa myös airfryerissä tai uunissa (200 °C, 12 min, käännä puolivälissä).

  2. Paahda sämpylät uunissa ja kokoa burgerit. Levitä sämpylöiden pohjalle ja kannelle majoneesia. Halkaise pihvi ja lisää maustevoi väliin. Nosta sämpylän pohjalle pihvi, kaali ja punasipuli. Laita kansi päälle ja nauti!