Vataja Ribs BBQ
Grillijuhlien kuningas – helposti ja nopeasti
Perinteisesti hyvät ribsit vaativat paljon aikaa ja vaivaa. Onneksi on vaihtoehto: Vatajan ribs-resepti on hiottu täydelliseksi – pitkään marinoidut, hitaasti kypsytetyt ja juuri oikealla tavalla maustetut. Sinun tarvitsee vain antaa valmiille ribs-riville grillissä kova lämpö ja rapsakka pinta.
Tuotetiedot
Ribs
- Riittävästi Vatajan ribsejä
Ota ribsit huoneenlämpöön ja valmista ensin Mac & cheese ja coleslaw. Ribsit nimittäin valmistuvat 10 minuutissa!
Eli kun kaikki muu alkaa olla valmista, niin grillaa kovalla lämmöllä noin 10min välillä käännellen.
Mac & cheese klassikko etenkin suuren veden takana, eikä ihme: helppo ja nopea valmistaa, mutta tuloksena on silti ylellinen ja maukas ateria. Tiesitkö, että tämä juustoinen ihanuus syntyy myös grillissä ja sopii erinomaisesti ribsien kyytipojaksi. Kokeile vaikka!
Mac & cheese
- 1 pkt Jukolan orginaali cheddaria raastettuna
- 1 rkl Timjamia hienonnettuna
- 3 dl Kermaa
- ½ Soolo valkosipuli hienonnettuna
- ¼ tl Muskottipähkinää
- ½ tl Mustapippuria ja suolaa
- 1 tl Hunajaa
- 150 g Pastaa raakana
Sekoita kaikki ja kaada foliovuokaan. Ripottele juustoraastetta pinalle ja siirrä grilliin noin 200 asteeseen 30-45 minuutiksi. Voit käyttää myös tavallista uunia. Hiiligrillissä laita lämmönjakolevy väliin. Kaasu grillissä hyvä paikka on ylähyllyllä.
Mac & cheese:n valmistuessa on hyvä aika valmistaa coleslaw.
Coleslaw
- 1 Pieni kaali suikaloituna
- 1-2 Porkkanaa raastettuna
- 1 dl Majoneesia
- 1 dl Ranskankermaa
- 2 tl Sinappia
- ¼ tl Suolaa
- ½ Sokeria
Sekoita kaikki ja anna tekeytyä jääkaapissa.