Grillimestarit Ripe & Teresa:

Siskonmakkara BRGR ja makkarakimara

Siskonmakkarapihvit

  • 7 kpl Korpelan siskonmakkaraa
  • 3 kpl kevätsipulia
  • 1 rkl Foodin mustapipuridippiä
  • 1rkl Öljypuu chilihyytelöä

Lypsä siskonmakkaramassa pois kuoresta. Lisää massaan pilkottu kevätsipuli ja mustapippuridippi. Muotoile massasta 4 pihviä ja laita ne folion päälle. Grillaa siskonmakkarapihvit parilalla.

Munakoisosämpylät

  • 8 kpl    munakoisoviipaletta
  • Foodin Himalajan kristallisuolaa

Leikkaa munakoisista 8 viipaletta ja ripottele niiden päälle molemmin puolin suolaa.

Anna viipaleiden hikoilla hetki leivinpaperin päällä. Pyyhi talouspaperilla viipaleet kuiviksi. Grillaa munakoisokiekkoihin kaunis pinta.
 

Sinappi-juusto-jalapenomakkarat

  • 1 pkt    Korpelan Juusto-jalapeno makkaraa
  • 1 rkl    Öljypuu Calvadossinappia

Leikkaa makkarat kahteen osaan ja pyörittele paloja calvadossinapissa. Pujota makkarat vartaisiin ja grillaa.

Parmankinkkusinihomejuustomakkarat

  • 1 pkt    Korpelan Grilli Auroora makkaraa
  • 1 pkt    parmankinkkua
  • 1 kpl    keltainen paprika
  • 2 kpl    vihreää parsaa

Kiepauta makkaroiden ympärille parmankinkkuviipale. Leikkaa paprika ja parsat viipaleiksi. Pujota makkarat, paprika ja parsa viipaleet vuorotellen grillivartaisiin.
Grillaa vartaat.

Mangocurrydippi

  • 1    mango
  • 1 rkl    Foodin currydippiä
  • 0.5 tl    Foodin omenasiiderietikkaa
  • 0,5 tl    Foodin Extra Virgin oliiviöljyä

Leikkaa mangosta 2 isoa viipaletta. Penslaa viipaleet oliiviöljyllä ja laita viipaleet grilliin. Anna olla grillissä noin 5 min. Poista grillatuista viipaleista kuoret ja leikkaa hedelmälihasta kuutioita. Lisää kulhoon mangokuutiot, currydippi ja omenasiiderietikka. Sekoita aineet keskenään.

Muista puhdistaa käytön jälkeen kylmä grilli Dr. Beckmann Uunin ja Grillin puhdistaja-geelillä.