Grillimestarit Ripe & Teresa:
Siskonmakkara BRGR ja makkarakimara
Siskonmakkarapihvit
- 7 kpl Korpelan siskonmakkaraa
- 3 kpl kevätsipulia
- 1 rkl Foodin mustapipuridippiä
- 1rkl Öljypuu chilihyytelöä
Lypsä siskonmakkaramassa pois kuoresta. Lisää massaan pilkottu kevätsipuli ja mustapippuridippi. Muotoile massasta 4 pihviä ja laita ne folion päälle. Grillaa siskonmakkarapihvit parilalla.
Munakoisosämpylät
- 8 kpl munakoisoviipaletta
- Foodin Himalajan kristallisuolaa
Leikkaa munakoisista 8 viipaletta ja ripottele niiden päälle molemmin puolin suolaa.
Anna viipaleiden hikoilla hetki leivinpaperin päällä. Pyyhi talouspaperilla viipaleet kuiviksi. Grillaa munakoisokiekkoihin kaunis pinta.
Sinappi-juusto-jalapenomakkarat
- 1 pkt Korpelan Juusto-jalapeno makkaraa
- 1 rkl Öljypuu Calvadossinappia
Leikkaa makkarat kahteen osaan ja pyörittele paloja calvadossinapissa. Pujota makkarat vartaisiin ja grillaa.
Parmankinkkusinihomejuustomakkarat
- 1 pkt Korpelan Grilli Auroora makkaraa
- 1 pkt parmankinkkua
- 1 kpl keltainen paprika
- 2 kpl vihreää parsaa
Kiepauta makkaroiden ympärille parmankinkkuviipale. Leikkaa paprika ja parsat viipaleiksi. Pujota makkarat, paprika ja parsa viipaleet vuorotellen grillivartaisiin.
Grillaa vartaat.
Mangocurrydippi
- 1 mango
- 1 rkl Foodin currydippiä
- 0.5 tl Foodin omenasiiderietikkaa
- 0,5 tl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä
Leikkaa mangosta 2 isoa viipaletta. Penslaa viipaleet oliiviöljyllä ja laita viipaleet grilliin. Anna olla grillissä noin 5 min. Poista grillatuista viipaleista kuoret ja leikkaa hedelmälihasta kuutioita. Lisää kulhoon mangokuutiot, currydippi ja omenasiiderietikka. Sekoita aineet keskenään.
Muista puhdistaa käytön jälkeen kylmä grilli Dr. Beckmann Uunin ja Grillin puhdistaja-geelillä.