Avoin työpaikka: Suolaruiskun käyttäjä
Landeli Group on kotimainen laadukkaista tuotteistaan tunnettu ruokatalo, joka tarjoaa herkulliset lihat tuoreina ja jalosteina. Toimimme neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Maalaistuote Vataja, Pajuniemi, Partanen ja Lihajaloste Korpela. Landeli työllistää n. 200 henkeä ja konsernin ennustettu myynti on kuluvalla tilikaudella n. 50M€. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Liedossa, Honkajoella ja Huittisissa.
Suolaruiskun käyttäjä Huittisten tuotantoon
Työpäiväsi sisältää lihojen suolausta suolaruiskulla sekä suolalaukkojen tekoa. Työsi on hektistä ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Viikoittainen työaikasi on 0-40 tuntia tai sopimuksen mukaan. Työ tapahtuu pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa, klo 6.00-22.00 välisenä aikana. Edellytämme tarvittaessa valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin.
Odotamme sinulta:
- Ammattitaitoa suolaruiskun käytöstä sekä suolalaukkojen ominaisuuksien tuntemusta
- Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
- Positiivista asennetta
- Hygieniapassia
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Nuhteettomuutta
- Aiempaa kokemusta elintarvikealalta sekä lihatuotteiden tuntemusta
Tarjoamme sinulle Liha-alan TES:n mukaisen palkkauksen. Meillä odottaa täällä mukavat työkaverit sekä rento ilmapiiri. Työssä pääsee aloittamaan heti / sopimuksen mukaan.
Työpaikan sijainnin vuoksi onhan sinulla käytettävissä oma kulkuväline.
Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae paikkaa viimeistään 28.2.2023 mennessä.
Hakemukset CV:n kera:
tyonhakulomake