Vastaa terveystietoisuuden trendiin

Parempia valintoja mausta tinkimättä

Kuluttaja tekee yhä tietoisempia valintoja. Terveellisyys, turvallisuus ja mausta tinkimätön laatu ovat keskiössä, kun asiakas valitsee tuotteita lautaselleen – niin kotona, ravintolassa kuin kahvilassakin.

Lisäarvotuotteet ovat tehokas tapa vastata tähän kysyntään ja erottua kilpailijoista. Tarjoamalla tuotteita, jotka huomioivat erityisruokavaliot ja terveystrendit, palvelet laajempaa asiakaskuntaa ja vahvistat kuvaasi vastuullisena ja ajan hermolla elävänä toimijana. Ruokakaupassa, hotellin buffet-pöydässä tai ravintolan listalla lisäarvotuotteet viestivät laadusta ja asiakaslähtöisyydestä, mikä rakentaa luottamusta ja lisää myyntiä.

Sydänmerkki-tuotteet

Ravintosisällöltään parempia valintoja tuoteryhmässään

Sydänmerkki on tuttu ja luotettu symboli, joka ohjaa kuluttajia tekemään terveyden kannalta parempia valintoja omassa tuoteryhmässään. Sydänmerkki-tuote on tae siitä, että tuotteen rasvan laatu ja määrä sekä suolan määrä ovat ravitsemussuositusten mukaisia. Valitsemalla valikoimaasi Sydänmerkittyjä lihatuotteita osoitat, että välität asiakkaidesi hyvinvoinnista ja tarjoat heille mahdollisuuden nauttia laadukkaista lihatuotteista osana terveellistä ruokavaliota.

 

Korpela Porsaan Suolaliha (150g leikkele)

Korpelan perinteikäs ja maukas porsaan suolaliha on klassikko, joka sopii niin leivän päälle, voileipäkakkuihin kuin monipuoliseen ruoanlaittoonkin. Suomalaisesta porsaanpaistista valmistettu leikkele on Sydänmerkkinsä ansainnut – se on tuoteryhmässään parempi valinta niin rasvan kuin suolan määrän suhteen. Tarjoa asiakkaillesi tuttu maku, joka tukee hyvinvointia.

  • Vähemmän suolaa ja kovaa rasvaa
  • Korkea, 96 % lihapitoisuus
  • Valmistettu Suomessa laadukkaasta kotimaisesta porsaanlihasta (Hyvää Suomesta -merkki)

Allergia­tunnus®

Turvallisuutta ja mielenrauhaa herkimmille ja lapsiperheille

Erityisruokavaliot ja allergiat ovat yhä yleisempiä, ja erityisesti lapsiperheet kiinnittävät huomiota tuotteiden turvallisuuteen. Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus® on selkeä viesti siitä, että tuote ei sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia, kuten gluteenia, maitoa, soijaa tai hajusteita. Allergiatunnus-tuotteet valikoimassasi kertovat asiakkaillesi, että otat heidän tarpeensa vakavasti ja tarjoat turvallisia sekä laadukkaita vaihtoehtoja kaikille. Vatajan tuotteet ovat tietääksemme markkinoiden ainoat Allergiatunnus-tuotteet tuotetyhmissään.

 

Vataja Nitriititön Nakki (280g) & Vataja Nitriititön Grillimakkara (300g)

Vatajan nitriinittömät ja lisäaineettomat tuotteet on kehitetty vastaamaan vaativimmankin asiakkaan toiveisiin. Nämä koko perheen suosikit on valmistettu ilman natriumglutamaattia ja yleisimpiä allergeeneja, minkä ansiosta ne ovat ansainneet Allergiatunnuksen. Niiden puhdas maku syntyy laadukkaasta suomalaisesta lihasta ja tarkoista valmistusmenetelmistä.

Vataja Nitriititön Nakki: Täydellinen valinta keittoihin, kastikkeisiin tai sellaisenaan nautittavaksi. Kuoreton rakenne ja mieto maku tekevät siitä lasten ehdottoman suosikin.

Vataja Nitriititön Grillimakkara: Mehevä ja lihaisa grillimakkara, joka maistuu niin nuotiolla kuin pannullakin paistettuna. Se tarjoaa turvallisen ja herkullisen vaihtoehdon kaikkiin kesän grillailuihin.

  • Allergiatunnus® takaa turvallisuuden
  • Ei lisättyä nitriittiä tai natriumglutamaattia
  • Gluteeniton, maidoton, soijaton ja mausteeton 
  • Valmistettu Suomessa laadukkaasta kotimaisesta porsaanlihasta

Puhdasta ja monikäyttöistä makua

Kun tarjoat parasta, haluat varmistaa sen sopivan mahdollisimman monelle. Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen saanut Vatajan Kypsä kalkkunanfilee on takuuvarma valinta, joka on puhdasta makua pullollaan. Tämä murea ja mehukas, kokonainen kypsä filee on valmistettu laadukkaasta kalkkunanlihasta ja se on täysin vapaa yleisimmistä allergeeneista. Kalkkuna on myös erittäin vähärasvainen ja siinä on runsaasti proteiinia.