Aito pils-olut smash burger

Keisari Luomu Pils -oluella maustettu kotimaisesta naudasta ja possusta valmistettu Smash burger -pihvi!

Burger ja olut? No niinpä! Siksi kaksi käsityöläisyyteen ja hyvään makuun uskovaa paiskasivat kättä. Tuloksena täysmallasoluen pyöreä maltaisuus kohtasi kotimaisen possun. Syntyi Keisari Luomu Pils -oluella maustettu Korpela SMASH OLUTBURGER -pihvi!

Tuotetiedot

Korpelan resepti:

Olutburger
pekonilla & karamellisoidulla sipulilla

Korpela Olutburger (2 kpl)

  • 2 kpl hampurilaissämpylöitä
  • 1 paketti (= 2 kpl) Korpelan Pils-olutpihvejä
  • 2 sipulia
  • 3 oksaa rosmaririinia
  • 8 kpl pekonisiivua
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1rkl sitruunan mehua
  • 1tl sinappia
  • 2 siivua cheddar-juustoa
  • 4 kpl pitkiä suolakurkkuviipaleita 
  • rucolaa
  • voita

Leikkaa sipulista ohutta siivua ja siirrä ne voin kanssa pannulle. Karamellisoi sipuleita miedolla lämmöllä noin 30min. Hienonna joukkoon rosmariinin lehdet.

Paista pekonit rapeaksi joko pannulla tai uunissa. Siirrä valmiit pekonit talouspaperin päälle ja painele ylimääräinen rasva pois. Hienonna muruksi ja siirrä kulhoon. Lisää joukkoon majoneesi, sinappi, hienonnettu valkosipuli ja sitruunan mehu. Sekoita.

Paista pihvit pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Viimeisen käännön jälkeen laita päälle cheddar-siivut ja karamellisoitu sipuli. Peitä kannella tai kuvulla, jotta juusto sulaa. 

Paahda sämpylöihin pannulla rapea pinta ja kasaa burgeri: pohjan päälle pekonimajoneesia, suolakurkku viipaleet, pihvikokonaisuus ja rucola. Laita kanteen reilusti pekonimajoneesia ja asettele koko komeuden päällimmäiseksi.

Nauti esimerkiksi ranskalaisten ja kylmän oluen kera.