Possusuikale omenamarinoitu
Kotimaista possua monikäyttöinen omenamarinadi
Maukkaasti marinoitu laadukas lihasuikale on ruoanlaiton peruspalikoita niin arjessa kuin juhlassakin. Omenamarinoitu possusuikaleemme onkin luotettava pohja monenlaisiin resepteihin.
Tuotetiedot
Ainekset:
- 2 pkt Korpelan omenamarinoituja possusuikaleita
- 2 sipulia pilkottuna
- 2 paprikaa pilkottuna
- n. 100 g retikkaa pilkottuna
- 1 iso porkkana pilkottuna
- 1 soolo valkosipuli pilkottuna
- 2 tl inkivääriä raastettuna
- 2 rkl ssamjang-tahnaa
- 1 rkl suolaa
- 1–2 tl mustapippuria
- Chilihiutaleita maun mukaan
- n. 6 dl vettä
Valmistus
-
Ruskista possusuikaleisiin hyvä väri padassa.
-
Lisää kaikki muut ainekset paitsi vesi pataan ja kuullota hetki.
-
Lisää lopuksi vesi ja hauduta 150-asteisessa uunissa vähintään 2 tuntia.
-
Nauti esimerkiksi riisin kanssa.