Possusuikale omenamarinoitu

Kotimaista possua monikäyttöinen omenamarinadi

Maukkaasti marinoitu laadukas lihasuikale on ruoanlaiton peruspalikoita niin arjessa kuin juhlassakin. Omenamarinoitu possusuikaleemme onkin luotettava pohja monenlaisiin resepteihin.

Tuotetiedot

Korpela-resepti by @chefwallin

Omenainen possupata 

(2 tuntia, 6-8 henkilöä)

Ainekset:

  • 2 pkt Korpelan omenamarinoituja possusuikaleita
  • 2 sipulia pilkottuna
  • 2 paprikaa pilkottuna
  • n. 100 g retikkaa pilkottuna
  • 1 iso porkkana pilkottuna
  • 1 soolo valkosipuli pilkottuna
  • 2 tl inkivääriä raastettuna
  •  2 rkl ssamjang-tahnaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1–2 tl mustapippuria
  • Chilihiutaleita maun mukaan
  • n. 6 dl vettä

Valmistus

  1. Ruskista possusuikaleisiin hyvä väri padassa.

  2. Lisää kaikki muut ainekset paitsi vesi pataan ja kuullota hetki.

  3. Lisää lopuksi vesi ja hauduta 150-asteisessa uunissa vähintään 2 tuntia.

  4. Nauti esimerkiksi riisin kanssa.