Sisä­filee noisetit argentiina­laisittain

Suomalainen possu – argentiinalainen makumaailma

Korpelan porsaan sisäfilee noisetit on tehty kotimaisesti possusta, mutta maustettu argentiinalaisittain. Maustesekoituksesta löytyy esimerkiksi chiliä, valkosipulia, sipulia, paprikaa, persiljaa, pippuria ja papajauutetta! Lihat ovat valmiiksi juuri sopivan kokoisia vartaaseen, joten säästät yhden likaisen työvaiheen.

Tuotetiedot

Korpela-resepti by @chefwallin

Argentiinalaiset grillivartaat

sekä chimichurri

Chimichurri

  • 1,5 dl Korianteria hienonnettuna (voit korvata tuoreella oreganolla)
  • 1 dl Persiljaa hienonnettuna
  • 1 Chili hienonnettuna
  • 1 Soolo valkosipuli hienonnettuna
  • 1 dl Oliiviöljyä
  • 1 Limen kuori raastettuna
  • 1 Limen mehu
  • ¼ tl Suolaa ja mustapippuria

Sekoita kaikki ja laita jääkaapiin odottamaan.
 

Grillivartaat (4kpl)

  • 1 pkt Korpelan porsaan sisäfilee noisetit, Argentiina
  • 8 Herkkusientä
  • 1 Sipuli lohkottuna
  • 4 Grillitikkua (imeytä tikkuihin vettä, jotta eivät pala grillissä)
  • Öljyä 
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  1. Pujota täytteet vuoron perään grillitikkuin. Öljyä vartaat ja mausta jokainen ripauksella suolaa, sekä mustapippuria.
  2. Tarjoile salaattipedillä ja sivele päälle juuri valmistettua chimichurria.