Korpela Kebabsuikale

Helppoa arkea kotimaisella kebabilla

Arjen helpoin tapa laittaa ruokaa: yksi vuoka ja sinne laadukas kotimainen raaka-aine, joka tuo maut kerralla kohdalleen, ja lisukkeet perään. Juuri näin toimii Korpelan Kebabsuikale ja siitä luotu reseptimme Korpelan Kebabvuoka. Täydellinen ruoka koululaisenkin valmistaa?

Tuotetiedot

Korpelan resepti:

Korpelan kebabvuoka

Korpelan kebabvuoka (n. 4 hlö)

  • 500 g penne pastaa
  • 2 pkt Korpelan kebabsuikaletta
  • 1 sipuli    
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 paprika
  • 1 dl Hienonnettua persiljaa
  • n. 1 dl maissia
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 6 dl kermaa
  • 7 dl vettä (voi korvata osan myös kermalla)
  • juustoraastetta

Valmistus

  1. Hienonna sipuli, valkosipulit, paprika ja persilja. Siirrä uunivuokaan.

  2. Lisää vuokaan maissi, kebabsuikaleet, pastat, suolat ja pippurit. Sekoita.

  3. Lopuksi lisää sekaan vielä kerma ja vesi. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa 60 minuuttia.

  4. Anna levähtää 30 minuuttia ennen tarjoilua.