Korpela Kebabsuikale
Helppoa arkea kotimaisella kebabilla
Arjen helpoin tapa laittaa ruokaa: yksi vuoka ja sinne laadukas kotimainen raaka-aine, joka tuo maut kerralla kohdalleen, ja lisukkeet perään. Juuri näin toimii Korpelan Kebabsuikale ja siitä luotu reseptimme Korpelan Kebabvuoka. Täydellinen ruoka koululaisenkin valmistaa?
Tuotetiedot
Korpelan resepti:
Korpelan kebabvuoka
Korpelan kebabvuoka (n. 4 hlö)
- 500 g penne pastaa
- 2 pkt Korpelan kebabsuikaletta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 paprika
- 1 dl Hienonnettua persiljaa
- n. 1 dl maissia
- 1 rkl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 6 dl kermaa
- 7 dl vettä (voi korvata osan myös kermalla)
- juustoraastetta
Valmistus
-
Hienonna sipuli, valkosipulit, paprika ja persilja. Siirrä uunivuokaan.
-
Lisää vuokaan maissi, kebabsuikaleet, pastat, suolat ja pippurit. Sekoita.
-
Lopuksi lisää sekaan vielä kerma ja vesi. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 200 asteisessa uunissa 60 minuuttia.
-
Anna levähtää 30 minuuttia ennen tarjoilua.