Ohut grillipihvi chilipaprika
Kotimaista possun ulkofilettä grillivalmiina!
Laadukas kotimainen porsaan ulkofileepihvi, hieman chiliä ja hyppysellinen makeutta: grillivalmis klassikko jo syntyessään!
Korpelan resepti:
Chili-paprika pita
Kesäinen pita grillipihveistä ja vesimelonista!
Chili-paprika pita
(4kpl, valmistusaika 30min)
- 1 paketti Korpelan chilipaprika grillipihvejä
- 4 pitaleipää
- 1 valkosipulin kynsi
- 15 basilikan lehteä
- 150 g turkkilaista jugurttia
- 1 pieni Vesimeloni
- 1 sitruuna
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl juustokuminaa
- suolaa
- mustapippuria
- salaattia
Hienonna valkosipuli ja basilikan lehdet. Sekoita ne turkkilaisen jugurtin kanssa. Mausta juustokuminalla, sekä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Purista vielä joukkoon noin ½ rkl sitruunanmehua. Laita jääkaappiin odottamaan käyttöä.
Tee melonista n. 4dl pieniä kuutiota ja poista mahdolliset siemenet. Mausta melonit sokerilla ja ½ rkl sitruunan mehua. Laita myös jääkaappiin odottamaan käyttöä. ( Meloneista voi siivilöidä ylimääräisen nesteen pois ennen käyttöä.)
Paista/grillaa pihvit kypsäksi, paahda pitaleivät ja siivuta liha.
Täytä pitaleipä juuri valmistamillasi täytteillä. Lisää myös rapeaa salaattia.
Nauti tämä raikas kesäherkku jääkylmän juotavan kera.