Ohut grillipihvi chilipaprika

Kotimaista possun ulkofilettä grillivalmiina!

Laadukas kotimainen porsaan ulkofileepihvi, hieman chiliä ja hyppysellinen makeutta: grillivalmis klassikko jo syntyessään!

Tuotetiedot

Korpelan resepti:

Chili-paprika pita

Kesäinen pita grillipihveistä ja vesimelonista!

Chili-paprika pita

(4kpl, valmistusaika 30min)

  • 1 paketti Korpelan chilipaprika grillipihvejä
  • 4 pitaleipää
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 15 basilikan lehteä
  • 150 g turkkilaista jugurttia
  • 1 pieni Vesimeloni
  • 1 sitruuna
  • 1 tl sokeria
  • 1/4 tl juustokuminaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • salaattia

Hienonna valkosipuli ja basilikan lehdet. Sekoita ne turkkilaisen jugurtin kanssa. Mausta juustokuminalla, sekä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Purista vielä joukkoon noin ½ rkl sitruunanmehua. Laita jääkaappiin odottamaan käyttöä.

Tee melonista n. 4dl pieniä kuutiota ja poista mahdolliset siemenet. Mausta melonit sokerilla ja ½ rkl sitruunan mehua. Laita myös jääkaappiin odottamaan käyttöä. ( Meloneista voi siivilöidä ylimääräisen nesteen pois ennen käyttöä.)

Paista/grillaa pihvit kypsäksi, paahda pitaleivät ja siivuta liha.

Täytä pitaleipä juuri valmistamillasi täytteillä. Lisää myös rapeaa salaattia.

Nauti tämä raikas kesäherkku jääkylmän juotavan kera.