Avoin työpaikka: Aluemyyntipäällikkö

Landeli Group on kotimainen laadukkaista tuotteistaan tunnettu ruokatalo, joka tarjoaa herkulliset lihat tuoreina ja jalosteina. Toimimme neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Lihajaloste Korpela, Maalaistuote Vataja, Pajuniemi ja Partanen. Landeli työllistää n. 200 henkeä ja konsernin ennustettu myynti on kuluvalla tilikaudella n. 50M€. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Liedossa, Honkajoella ja Huittisissa. Parhaista raaka-aineista perinteisillä menetelmillä valmistetut lihatuotteet tarjoavat unohtumattoman makumatkan ja antavat energiaa päivän jokaiseen hetkeen. Vaalimme aitoja makuja, joita suomalaiset rakastavat.


ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme nyt – aktiivista ja myyntihenkistä kenttämyyjää vastaamaan kaikkien brändiemme myynnistä päivittäistavarakaupoille ja tietyille ketjuille. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa Sinulla on kokonaisvastuu lihajalosteiden myynnistä kaupan/ketjujen sekä HoReCa asiakkuuksien hoidosta. Vastuullesi kuuluu lisäksi myynnin kampanjoiden suunnittelua, myyntiennusteiden laadintaa, tuotekehitystä, uusasiakashankintaa, sekä sopimusneuvottelut.

Pääset roolissasi vaikuttamaan yrityksen menestystarinaan ja osaltasi viemään kasvussa ja muutoksessa olevaa perheyritystä seuraavalle tasolle. Raportoit tehtävässä kaupalliselle johtajalle. Työtehtävän järkevän hoidon kannalta toivomme asuinpaikkasi sijaitsevan Uudenmaan alueella.

Tehtävässä menestyäksesi ymmärrät erinomaisesti erilaisia ruoka- ja liiketoimintakulttuureja ja Sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä päivittäistavarakaupasta tai HoReCa sektorilta. Toimialan tuntemuksesta on hyötyä tehtävässä ja valmiita kontakteja kauppiaisiin ja ostajiin pidetään etuna. Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön. Sinulla on valmiutta matkustaa ja yöpyä kotimaassa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot osatessasi kuunnella asiakasta ja toimiessasi sujuvasti monenlaisten ihmisten kanssa. 

Persoonana olet varma ja vakuuttava esiintyjä ja sinulla on kyky luoda kestäviä asiakassuhteita. Myyntimenestyksesi perustuu vahvasti oman itsesi johtamiseen sekä pitkäjänteisyyteen, systemaattisuuteen ja huolellisuuteen. Olet tavoitteellinen, myyntihenkinen ja ”can do” -asenteella varustettu joukkuepelaaja, joka ei pelkää laittaa itseään likoon yhteisten tavoitteiden eteen.

Tarjoamme laadukkaat ja tunnetut brändit, työsuhde-edut, kiinteän kuukausipalkan, vapaan autoedun sekä mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Landeli Group Oy:n myynnistä- ja markkinoinnista vastaava kaupallinen johtaja Mikke Biström 040-538 9669 19.1. klo 11-13.00 ja 23.1. klo 10-12.00. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveella ja CV:llä mikke.bistrom@landeli.fi Viestin otsikoksi ”Aluemyyntipäällikkö”.

Hakuaika tehtävään päättyy 3.2.2023, mutta haastattelut käynnistyvät mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista.